Handtvätt

När vi gör en handtvätt börjar vi alltid med att applicera olika sorters avfettningsmedel på bilen. Från kaross till hjul och hjulhus. Det är viktigt att använda rätt avfettnings medel baserat på smutsighets grad. När avfettningen har verkat spolar vi av bilen med högtryck.
Alla utvändiga delar på karossen och hjul schamponeras in för hand och tvättas en en speciella tvättsvamp för att fånga upp eventuella lösa smutspartiklar som kan orsaka skador och repor på lacken. 
Efter det spolas åter bilen med vatten för att avlägsna all schampo därefter torkas bilen med hjälp av gummi skrapa samt tork duk.
Torkning mellan dörr karmar ingår alltid i våra tvättar !
Ny tvätt svamp för varje bil!

 

Utvändig tvätt 

Avfettning
Högtrycksspolning
Schamponering
Fälttvätt
(Pris varierar på grund av bilens storlek)

 

Heltvätt (In&utvändigt) 

Utvändig tvätt
Invändig rengöring av kupé och övriga utrymmen.
Dammsugning hela bilen inkl bagage utrymme.
Avspolning av samtliga mattor, rengöring av dörr karmar.
Torkning av bil och dörr karmar
Duk för invändig rengöring ingår!
Fönsterputs alla rutor.
(Pris varierar på grund av bilens storlek)


Asfaltsborttagning

 

Motortvätt 


 

Övrig information angående våra tvätt program  

Droppa gärna in men bokad tid är att rekommendera, som dom flesta bilägare brukar många vilja ha en ren bil när solen skiner eller till helgen, för att kunna hantera våra kunder under ordnade former brukar bokad tid alltid att rekommendera.
Våra tvätt program är anpassade till normalt smutsade bilar, vid tillfällen där en kund behöver lite mer omvårdnad än vad våra program erbjuder talar vi om detta för dig innan vi börjat med din bil. Då får du ett förslag för bästa resultat just vid detta tillfälle.
Vi gör alltid vår yttersta att tillägg inte ska förekomma men ibland kan det bli så och detta är vi tydliga med innan vi påbörjat tvätten.
Kostnad för dessa tillägg kan variera beroende på vilken åtgärd vi behöver utföra förutom beställt tvätt program. 
Våra priser inkluderar moms (25%). OBS! Alla priser på sidan är så kallade ”från-priser” då vi måste ta skick samt storlek på kundens bil i beaktande.

Exempel
Har du varit på stallet kanske ett par gånger och inte tvättat din bil på den senaste tiden?
Har du varit med med familj och barn på långresa? 
Har du inte tvättat bilen under en längre tid?

Varför vi jobbar på detta sätt?
Våra kunder förväntar sig alltid en ren bil efter ett besök hos oss och vi tar hand om våra kunder på ett seriöst sätt. Vi vill inte lova nått vi inte kan hålla och på detta sätt är vi alltid ärliga och måna om våra kunder.