Om oss

Våra mål är att vara ledande inom miljö och kvalité inom bilvård. Att skapa långsiktiga relationer med våra kunder genom att sätta kundnyttan först och göra kunden lat. Vi ska vara en trygg och pålitlig partner inom bilvård genom att kvalitetssäkra allt vårt arbete.

Vi på X-Clean vill vara din självklara bilpartner. Varje besök skall uppfattas som unikt och kännas tryggt.
En grundbult i vårt arbete är att du som kund ska bli fullständigt nöjd med det jobb vi gör.

Entusiastiska bilälskare ställer både funktionella och estetiska krav. Funktionalitet måste kombineras med: fräschhet, högglans, rostfrihet och skönhet. Målet är en representativ bil som väcker uppmärksamhet, som står i fokus för egen och andras beundran.

Vi på X-Clean erbjuder idag handtvätt samt bilvård i helhet, så som polering ,vaxning , klädseltvätt samt mycket mer. Vi strävar alltid efter nöjda kunder både privata samt företagskunder.Vi är ett företag ständigt under utveckling och tar sakta men säkert in nya tjänster samt produkter som är bil relaterade till vår verksamhet för att kunna erbjuda våra kunder en helhets lösning.


 

Vilka vi är

Vår personal är alltid vänliga och vill hjälpa dig med ditt bilval. Grunden till vårt arbete är ärlighet så du kan alltid räkna med bästa service och sunda värderingar.